Predstavitev podjetja

PG PLAST d.o.o. iz Škofje Loke je družinsko podjetje, ki se že od leta 1965 ukvarja z izdelavo zahtevnih orodij za brizganje plastičnih mas ter predelavo termoplastičnih mas vseh vrst, tako standardnih kot inženirskih. Velik poudarek je na razvoju novih izdelkov in orodij, pri čemer uporabljamo najsodobnejšo programsko in strojno opremo. Za vsa področja imamo pridobljen certifikat za vodenje kakovosti ISO 9001:2015.

Uspešno delujemo na področju gospodinjstva, osebne nege, električnih aparatov, plastičnih avtomobilskih delov, komunikacijske tehnologije, vodovodnih instalacij ter vseh vrst sestavnih delov, kjer imamo tudi velik del lastnih izdelkov.

Naše vidnejše reference so:
ISKRA MEHANIZMI, PHILIPS, BSH, BOSCH, SIEMENS, DANFOSS TRATA, LTH CASTINGS, OMK, MARGENTO, PERLES, G-M&M, BLACK&DECKER, DE WALT, WÜRTH, TELARGO...

Posredno pa preko kooperantov dobavljamo plastične dele za avtomobile tudi v podjetja:
MERCEDES, BMW in KIA MOTORS.

V podjetju stalno sledimo novostim na področju plastike in orodjarstva, ogromno vlagamo v izboljšanje proizvodnje, obiskujemo sejme ter se posvečamo izobraževanju zaposlenih. Naša vizija je tudi usmerjena v razvoj in izdelavo novih izdelkov ter vzdrževanje, izvajanje in nenehno izboljševanje vodenja kakovosti. Stalno se prilagajamo zahtevam kupcev in jim pomagamo pri reševanju še tako zahtevnih tehnoloških problemov.

► 50 let izkušenj
► visok “know-how” v orodjarstvu in proizvodnih procesih
► kvaliteta, inovativne izkušnje in predanost kupcu, s procesom stalnih izboljšav
► proizvodnja visoko tehnoloških in tudi manj kompleksnih izdelkov
► fleksibilnost in prilagodljivost odjemalčevim zahtevamOsnovni podatki podjetja

ID za DDV: SI87823268
Matična številka: 3439402000
TRR: IBAN SI56 0202 4025 7520 215 (NLB d.d.) in IBAN SI56 0209 3025 9493 888 (NLB d.d.)


Kje se nahajamo?

 

Kliknite tukaj za ogled zemljevida na celotnem zaslonu...

Spletko